Vacature: Traineeship voor toekomstige project professionals bij Promi

Kickstart je carrière met ons dynamische traineeship! 

Ben je net afgestudeerd, al kort aan het werk maar toe aan ontwikkeling of zit je in de laatste fase van je studie en zoek je een uitdagende start van je carrière? Bij Promi bieden we je een uniek tweejarig traineeship dat je klaarstoomt om een veelgevraagde project professional te worden. Dit houdt dat je gaat leren hoe je bedrijven helpt met het aanpakken van projectmatige organisatieveranderingen. 

Wat kun je verwachten?  

Tijdens ons programma dompelen we je de eerste weken onder in de basisprincipes van projectmanagement. Je ontvangt trainingen op ons hoofdkantoor “De Kuik” in Beverwijk, boven de padelbanen van Primos. Je wordt voorbereid op relevante examens en certificeringen, zoals Prince-2, Scrum Agile en Business Analyse, die je vakbekwaamheid versterken. We kijken samen naar jouw ambities en zorgen dat je op een plek komt die bij jou past. 

Na deze initiële periode werk je gemiddeld vier dagen per week bij een van onze klanten, waar je de kans krijgt om jouw vaardigheden in de praktijk te leren toepassen. Daarnaast besteed je één dag per twee weken aan verdere trainingen en ontwikkeling met onze interne en externe experts. 

Groei en Ontwikkeling  

Je ontwikkeling staat bij ons centraal. We focussen op drie kerncompetenties: 

 1. Gedragsmatig: Ontwikkel je communicatie- en zelfmanagementvaardigheden voor het opbouwen van sterke relaties, het oplossen van conflicten en het bereiken van persoonlijke en professionele doelen.  
 1. Vaktechnisch: Leer projecten efficiënt plannen en coördineren om doelstellingen te behalen binnen de gestelde tijd en budget, en pas je kennis toe in de praktijk. 
 1. Contextueel: Krijg inzicht in de dynamiek van organisaties waarin projecten worden uitgevoerd en leer strategische beslissingen te nemen. 

Wie zijn wij? 

Promi is gespecialiseerd in projectmatige organisatieveranderingen en biedt expertise in domeinen zoals Project Management, Project Management Ondersteuning en Business Informatie Analyse. Wij bedienen bedrijven uit een breed scala aan sectoren, waaronder retail, overheid, zorg, onderwijs en luchtvaart. 

Bij Promi werken betekent dat je in een hecht team komt, waarin we elkaar helpen te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. We zijn ervan overtuigd dat je dit het beste doet wanneer je goed in je vel zit en er een gezonde balans tussen werk en privé is. Daarom hechten wij veel waarde aan sociale activiteiten met collega’s. Onze cultuur is gebouwd op kernwaarden zoals ontwikkeling, samenwerking, betrokkenheid en vertrouwen. 

Wie zoeken wij?  

Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gedreven nieuwe talenten die: 

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau hebben. 
 • Ambitieus zijn en hun potentieel willen ontdekken. 
 • Een passie hebben voor groei binnen het vakgebied projectmanagement. 
 • Een gezonde balans tussen werk en plezier belangrijk vinden. 

Wat bieden wij? 

 • Een competitief salarispakket inclusief 8% vakantietoeslag, een aantrekkelijk pensioenplan, laptop en telefoon en de mogelijkheid tot een leaseauto. 
 • Regelmatig sociale en sportieve activiteiten, zoals padel, tennis- en padeltoernooien, sportevenementen en teambuildingsuitjes. Elke twee jaar een volledig georganiseerd bedrijfsweekend vol fun en teambuilding. 
 • Persoonlijke coaching, deelname aan intervisie sessies en maandelijks een promi sessie met een nieuw thema.  
 • Flexibele werktijden en locaties.  

Klaar voor de start?  

Ben je enthousiast geworden en klaar om de uitdaging aan te gaan bij Promi? Stuur je CV naar info@promibv.nl en vertel ons waarom jij de ideale kandidaat bent voor ons traineeship.  

Zet de eerste stap naar een veelbelovende toekomst en groei met ons mee! Solliciteer nu! 

Ben jij geïnteresseerd?

Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren en samen met jou te bekijken wat nu en in de toekomst het beste aansluit bij jouw talent, interesse en ambities.

Business analist bij Promi

Business analist bij Promi

Draag bij als Business Analist aan strategische veranderingen bij onze klanten! Ben je een ervaren Business Analist of heb je een sterke basis in bedrijfsanalyse en zoek je een nieuwe uitdaging? Bij Promi zoeken we een scherpe en gedreven Business Analist die helpt om...

Scrum Master bij Promi

Scrum Master bij Promi

Faciliteer Agile transformaties als Scrum Master voor de klanten van Promi! Ben je gepassioneerd over de verschillende Agile werkwijzen en heb je al enige ervaring met het leiden van Scrum teams? Als Scrum Master bij Promi speel je een sleutelrol in de Agile...

Project Manager bij Promi

Project Manager bij Promi

Leid essentiële projecten en creëer impact als Project Manager bij Promi! Zoek je een dynamische rol waar je direct invloed hebt op de successen van onze opdrachtgevers? Bij Promi stuur je als Project Manager complexe projecten aan die cruciaal zijn voor het bereiken...

Project Management Ondersteuner bij Promi

Project Management Ondersteuner bij Promi

Ondersteun belangrijke projecten bij onze klanten en bevorder projectsucces als Project Management Ondersteuner bij Promi! Ben je georganiseerd, attent en gepassioneerd over projectmanagement? Promi biedt een uitstekende kans voor een Project Management Ondersteuner...