Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar ambitieuze trainees die vak volwassen project professional willen worden en de volgende eigenschappen hebben:

  • Je wil steeds beter worden in het vakgebied
  • Je wil jouw ambities en ontwikkel mogelijkheden ontdekken.

Je wil leren, ontwikkelen en werken in een organisatie waar jij:

  • Plezier hebt en voldoening haalt uit het werken met elkaar
  • Kan leren en werken in een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning.
Waarom kiezen voor Promi?

Bij Promi staat de juiste balans tussen werk en privé centraal. Zo kun je naast de ontwikkeling, waar de focus op ligt, ook wekelijks padellen met collega’s. Er is maandelijks een borrel en een kennis sessie, er worden bedrijfsfeesten met collega’s en partners georganiseerd en we gaan eens per twee jaar met elkaar op reis voor de juiste teambuilding. Er is een team vitaliteit die er voor zorgt dat je bewust wordt gemaakt van kleine stappen en acties waarmee je vitaler kunt worden en/of langer vitaal kunt blijven op de werkvloer en daarbuiten, gericht op je fysieke gezondheid, maar bijvoorbeeld ook je mentale gezondheid en de werkomgeving.

Op kantoor bij Promi heerst er een informele sfeer, is er altijd een collega die jou kan challengen of helpen en wordt er geregeld een potje tafeltennis gespeeld. Gegarandeerd elke vrijdagmiddag een borrel!

Promi Traineeship: Jouw sprong naar succes

In een wereld die voortdurend verandert, is het cruciaal dat we blijven groeien door onze innerlijke mogelijkheden te verkennen en daar voldoening uit te halen. Professor Carol Dweck, een autoriteit op het gebied van motivatie en groeimentaliteit, heeft dit treffend verwoord met haar uitspraak: “Becoming is better than being” (Carol Dweck, Mindset: The New Psychology of Success).

 Bij Promi omarmen onze jonge professionals deze ‘groeimentaliteit’ en werken ze binnen verschillende vakgebieden, waaronder projectmanagement, projectondersteuning, agile, en business- en data-analyse, aan de ontwikkeling van hun vaardigheden. Dit bereiken we door middel van training, opleiding, 
opdrachtbegeleiding, intervisie, het verkennen van ambities en het identificeren van toekomstige ontwikkelingsmogelijkheden, en dit alles in een veilige en inspirerende leeromgeving.

Onze focus ligt op het verbeteren van de volgende competenties:
Gedragsmatig: Hoe ga je om met anderen en met jezelf?
Vaktechnisch: De praktische vaardigheden die nodig zijn voor projecten.
Contextueel: Het begrijpen van de context (organisaties en leveranciers) waarin projecten worden uitgevoerd.

 

Onze kernwaarden:
1. Ontwikkeling: Wij kiezen bewust voor de groei van zowel onszelf als onze collega’s.
2. Samenwerking: Samenwerken staat bij ons centraal, waarbij we elkaar helpen, praktijkervaringen delen en intervisie toepassen bij opdrachten voor diverse klanten.
3. Onderlinge betrokkenheid: We streven ernaar onze collega’s goed te leren kennen door middel van bijeenkomsten, sociale activiteiten, vitaliteitsinitiatieven en opdrachtbegeleiding.
4. Vertrouwen: Dit vormt de solide basis voor ons succes en voldoening. Bij Promi is er ruimte voor openheid, respect voor individualiteit, het delen van meningen en kwetsbaarheid, en dit alles met het gezamenlijke doel van voortdurende verbetering

Tipje van de sluier, hoe ziet het traineeship er uit:

Het programma bestaat uit een tweejarig traject en is opgedeeld in 4 kwartalen per jaar. Je start met een aantal weken fulltime opleiding en training op kantoor bij Promi. Na deze periode wordt tot aan het einde van het trainee programma gemiddeld 4 dagen per week praktijkervaring opgedaan in opdrachten bij klanten en 1 dag per week besteed aan training en opleiding op kantoor bij Promi.

Training en opleiding wordt verzorgd door Promi trainers en de trainingen met een certificering en examen worden door externe partners gegeven. Promi heeft casuïstiek en aanpakken ontwikkeld voor klanten en interne opleiding. Dit materiaal vormt een belangrijke basis voor het traineeprogramma.

Ben jij geïnteresseerd in een traineeship bij Promi BV? Neem dan contact op via telefoonnummer: 06-23947429 (Mike) of 06-34268743 (Susanne) of vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met je op.

Ben jij geïnteresseerd?

Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren en samen met jou te bekijken wat nu en in de toekomst het beste aansluit bij jouw talent, interesse en ambities.

Kom met ons in contact

 

Beverwijk

Geldermalsen

Email

info@promibv.nl