Vacature: Scrum Master bij Promi

Faciliteer Agile transformaties als Scrum Master voor de klanten van Promi!

Ben je gepassioneerd over de verschillende Agile werkwijzen en heb je al enige ervaring met het leiden van Scrum teams? Als Scrum Master bij Promi speel je een sleutelrol in de Agile transformatieprocessen bij onze opdrachtgevers.

Wat kun je verwachten?

Als Scrum Master werk je direct bij onze opdrachtgevers en ben je de drijvende kracht achter het Agile proces. Je ondersteunt en faciliteert één of meerdere Scrum teams, werkt nauw samen met Product Owners en helpt om optimale resultaten te behalen door actieve begeleiding en leiderschap. Meestal denk je mee over het neerzetten van de Way of Work. Afhankelijk van de specifieke opdracht bij de klant kunnen je verantwoordelijkheden variëren, maar ze omvatten typisch:

 • Het coachen van teams in Agile principes en het toepassen van Scrum technieken direct bij de klant.
 • Het proactief identificeren en wegnemen van obstakels die de voortgang van projecten bij de klant belemmeren.
 • Het faciliteren van alle Scrum ceremonies en het bevorderen van een Agile cultuur binnen de klantorganisaties.
 • Het monitoren van de teamdynamiek en het stimuleren van een omgeving van continue verbetering en samenwerking bij onze klanten.

Groei en Ontwikkeling

Bij Promi staat jouw ontwikkeling centraal. We ontwerpen een persoonlijk ontwikkelingsplan dat jouw ambities ondersteunt, en je krijgt toegang tot gespecialiseerde trainingen zoals Scrum Master of SAFe Agilist. Je krijgt de kans om deze vaardigheden direct toe te passen in uitdagende praktijkomgevingen bij onze klanten. Elke Scrum Master krijgt een ervaren opdrachtcoach toegewezen, die begeleiding biedt bij opdrachten en helpt met professionele ontwikkeling door middel van regelmatige feedback en ondersteuning.

Wie zijn wij?

Promi is gespecialiseerd in projectmatige organisatieveranderingen en biedt expertise in domeinen zoals Project Management, Project Management Ondersteuning en Business Informatie Analyse. Wij bedienen bedrijven uit een breed scala aan sectoren, waaronder retail, overheid, zorg, onderwijs en luchtvaart.

Bij Promi werken betekent dat je in een hecht team komt, waarin we elkaar helpen te groeien op zowel persoonlijk als professioneel vlak. We zijn ervan overtuigd dat je dit het beste doet wanneer je goed in je vel zit en er een gezonde balans tussen werk en privé is. Daarom hechten wij veel waarde aan sociale activiteiten met collega’s. Onze cultuur is gebouwd op kernwaarden zoals ontwikkeling, samenwerking, betrokkenheid en vertrouwen.

Wie zoeken wij?

We zoeken een professional met:

 • Bewezen ervaring in het leiden van Scrum teams in een technische of zakelijke omgeving.
 • Sterke communicatie- en leiderschapsvaardigheden.
 • Een flexibele en aanpasbare aanpak in een snel veranderende omgeving.
 • Een teamgerichte houding met een sterke drive om te leren en bij te dragen.

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris inclusief 8% vakantietoeslag en een aantrekkelijk pensioenplan.
 • Een laptop en telefoon van de zaak.
 • Een mobiliteitsvergoeding van €500, die je naar wens kunt inzetten voor een leaseauto of als extra salaris.
 • Een tankpas en/of NS-Business Card.
 • Een winstdelingsregeling.
 • De kans om te werken aan interessante projecten bij topklanten.
 • Een uitgebreid aanbod van sociale en professionele ontwikkelingsactiviteiten
 • Een dynamisch team en een ondersteunende werkomgeving.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV en motivatiebrief naar info@promibv.nl. Vertel ons hoe jij als Scrum Master een positieve impact kunt maken bij onze klanten.

Draag bij aan het stimuleren van Agile uitmuntendheid bij onze klanten. Solliciteer nu bij Promi.

Ben jij geïnteresseerd?

Dan nodigen we je graag uit om bij ons te solliciteren en samen met jou te bekijken wat nu en in de toekomst het beste aansluit bij jouw talent, interesse en ambities.

Traineeship voor toekomstige project professionals bij Promi

Traineeship voor toekomstige project professionals bij Promi

Kickstart je carrière met ons dynamische traineeship!  Ben je net afgestudeerd, al kort aan het werk maar toe aan ontwikkeling of zit je in de laatste fase van je studie en zoek je een uitdagende start van je carrière? Bij Promi bieden we je een uniek tweejarig...

Business analist bij Promi

Business analist bij Promi

Draag bij als Business Analist aan strategische veranderingen bij onze klanten! Ben je een ervaren Business Analist of heb je een sterke basis in bedrijfsanalyse en zoek je een nieuwe uitdaging? Bij Promi zoeken we een scherpe en gedreven Business Analist die helpt om...

Project Manager bij Promi

Project Manager bij Promi

Leid essentiële projecten en creëer impact als Project Manager bij Promi! Zoek je een dynamische rol waar je direct invloed hebt op de successen van onze opdrachtgevers? Bij Promi stuur je als Project Manager complexe projecten aan die cruciaal zijn voor het bereiken...

Project Management Ondersteuner bij Promi

Project Management Ondersteuner bij Promi

Ondersteun belangrijke projecten bij onze klanten en bevorder projectsucces als Project Management Ondersteuner bij Promi! Ben je georganiseerd, attent en gepassioneerd over projectmanagement? Promi biedt een uitstekende kans voor een Project Management Ondersteuner...