MakeITwork – HVA

MakeITwork – HVA

Promi heeft deelgenomen aan de werkgeversmarkt van de Hogeschool van Amsterdam, Make IT Work, in juni 2019. Wij zijn in gesprek geweest met door HvA geselecteerde professionals die zich, na een omscholingstraject, bij Promi verder willen ontwikkelen.

Wij zijn op zoek gegaan naar professionals die zich verder willen ontwikkelen in projectondersteuning, project management en business analyse. Kernwaarden voor ons zijn: ontwikkeling als gezamenlijke uitdaging, samenwerken, aandacht voor elkaar (passen in ons team) en werken op basis van vertrouwen.

Na het delen van informatie over ons als bedrijf en kennis te hebben gemaakt met heel veel deelnemers hebben wij een select aantal deelnemers uitgenodigd om op kantoor bij Promi kennis te komen maken. Met veel enthousiasme hebben de Promi collega’s een speeddate gehad met de deelnemers van Make IT work. Inmiddels kunnen wij mededelen dat er uit deze samenwerking een nieuwe collega is ontstaan. Zij start in september met de opleiding van Make IT work en deelt haar ervaringen met Promi. Keep you updated.

Over de auteur

sveenstra administrator