Visie op vitaliteit

Visie op vitaliteit

Promi ziet dat vitaliteit een steeds belangrijker thema wordt voor organisaties. Een van de doelen van Promi voor 2020 is een visie op vitaliteit ontwikkelen.

Sinds kort is Promi eigenaar van een sportschool. Op 2 januari hebben een aantal collega’s zich dan ook van hun goede kant laten zien, en hebben de Promi Nieuwjaarsworkout meegedaan. Onder supervisie van gecertificeerd buffel Calvin Muller zijn de Oud en Nieuw calorieën flink aangepakt. Met behulp van hun Fitbit, die ze als eindejaarsgeschenk gekregen hebben, hadden ze meteen inzicht in de effecten van hun inspanning.

Inmiddels zijn de Promi workouts een wekelijks terugkerend fenomeen geworden. Collega’s krijgen de ruimte om zich op kantoor bezig te houden met fysieke inspanning, om vervolgens weer met frisse energie aan het werk gaan.

Maar vitaliteit is breder dan alleen sport en bewegen. Dit jaar willen wij ons perspectief op vitaliteit verbreden. Promi staat ook open voor alle adviezen en tips van anderen. Heb jij ervaringen of inzichten die je wil delen? Kom met ons in contact! Stuur een mail naar info@promibv.nl.

Over de auteur

sveenstra administrator

Geef een reactie