Training Projectmanagement

Training Projectmanagement

Promi is gevraagd om een training projectmanagement te ontwikkelen en te verzorgen voor de trainees van High Select.

High Select organiseert traineeships waarbij high potentials ervaring opdoen bij verschillende organisaties in de sector Zorg en Welzijn. In januari en februari hebben ruim 30 trainees van High Select kennisgemaakt met verschillende facetten van projectmanagement. Het waren twee enthousiaste groepen met veel talent en de wil om te leren.

Het doel van de training is door middel van een programma van 2 ½ dag de cursisten op weg te helpen bij het succesvol aansturen en organiseren van projecten. Door Corona kon de training niet op locatie gegeven worden en heeft Promi deze omgebouwd naar een online versie. Door met veel casuïstiek te werken hebben de cursisten met de theorie geoefend en ontstond er interactie. In digitale subgroepen werd het geleerde in praktijk gebracht en daarna plenair (digitaal) geëvalueerd.

Promi leidt al jaren high potentials/professionals op en geeft deze training met veel plezier. Door feedback van de cursisten hebben we het oefenen met het geleerde nog meer kunnen richten op de praktijksituaties van de cursisten.

Wij kijken met veel plezier terug op de training. Dank aan de cursisten van High Select.

Over de auteur

josevermeij administrator