Promi Fissa 2.0 – Budapest

Promi Fissa 2.0 – Budapest

Een uitje met onze collega’s, ook wel genoemd: Promi Fissa 2.0. Tijdens een weekend weg heeft (bijna) het hele team cultuur, samenwerking en gezelligheid beleefd in Budapest. Een korte samenvatting lees je hier.

Op vrijdag om 8 uur verzamelden wij op Schiphol Plaza. Op dat moment hoorde iedereen pas wat de bestemming was, de organisatie had het goed geheim gehouden. Door de tips hadden een aantal collega’s het goed geraden.
Met een gevulde goodiebag met o.a. een Promi paraplu, ging iedereen aan boord van het vliegtuig. Bij aankomst kregen we onze kamergenoot te horen en na een kleine opfris sessie stond er een lunch voor ons klaar. Daarna was er een wandeling georganiseerd. De stad is door de Donau opgesplitst in twee delen waarvan wij het stadsdeel Pest verkend hebben. Het diner bestond uit heerlijke hapjes en drankjes waarna wij de avond samen afgesloten hebben met een rondvaart over de Donau. De prachtig verlichte stad zorgde voor heel wat mooie plaatjes. De een was fanatiek foto’s aan het maken, terwijl een andere groep probeerde te winnen met 30 seconds.

Voor de vroege vogels was er een gezamenlijk ontbijt waarna iedereen vrij was om de ochtend naar eigen idee in te vullen. Er ontstonden groepen die ieder hun eigen pad zijn gegaan. Om 12 uur was iedereen weer terug voor een gezamenlijke lunch bij een leuke burgerbar. Vervolgens zijn er 6 kleine groepen gemaakt die moesten ontsnappen uit een escape room. Iedereen is binnen de tijd ontsnapt, maar er kon natuurlijk maar één groep winnen. De snelste tijd is neergezet door ‘Folkert’s Angels’. We hebben deze dag afgesloten met een kookworkshop. We hebben samen vijf verschillende gerechten gemaakt, wat zeker mocht smaken. Na het diner heeft onze special guest Jeremy traditiegetrouw ieders lachspieren nog even getraind door met ons te delen hoe, in zijn verbeelding, de ideale Promi Fissa eruit ziet. Het weekend was natuurlijk niet compleet zonder een duet in de karaokebar!

Zondag is iedereen heelhuids weer thuisgekomen. We kijken terug op een heel geslaagd uitje. Nogmaals dank aan het organisatieteam en de partners voor en het faciliteren van dit geslaagde weekend!

Over de auteur

sveenstra administrator