Promi Fissa 2.0 – Budapest

Promi Fissa 2.0 – Budapest

Een uitje met onze collega’s, ook wel genoemd: Promi Fissa 2.0. Dit keer een weekend weg, (bijna) het hele team heeft cultuur, samenwerking en gezelligheid beleefd in Budapest. Een korte samenvatting lees je hier.

Wij vertrekken op vrijdag, om 8 uur verzamelen in Schiphol Plaza. Iedereen hoort dan pas wat de bestemming is, de organisatie heeft het goed geheim gehouden. Door de tips hebben een aantal collega’s het goed geraden. Met een volle goodiebag, o.a. een Promi paraplu is iedereen klaar voor de vlucht. Bij aankomst krijgt iedereen zijn of haar kamergenoot te horen en is er na een kleine opfris sessie een lunch voor ons geregeld. De organisatie heeft een wandeling georganiseerd. De stad is door de Donau opgesplitst in twee delen, waarvan wij het stadsdeel Pest verkennen.  Tijdens het diner hebben we onszelf voorzien van heerlijke gerechten en drankjes om de avond met elkaar af te sluiten op de Donau. We hebben een vaart over de Donau gemaakt, de prachtig verlichte stad zorgden voor heel wat mooie plaatjes. De ene was fanatiek foto’s aan het maken terwijl een andere groep probeerde te winnen met 30 seconds.

Voor de vroege vogels was er een gezamenlijk ontbijt, waarna iedere vrij was om de ochtend naar eigen indeling in te vullen. Er ontstonden groepen die ieder hun eigen pad op zijn gegaan. Iedereen was om 12 uur weer terug om gezamenlijk te lunchen bij een leuke burgerbar. Vervolgens zijn er 6 kleine groepen gemaakt, waar iedere groep moest ontsnappen uit de escape room. Iedereen is binnen de tijd ontsnapt, maar er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn. De snelste tijd is neergezet door het team Folkert’s Angels. We hebben gezamenlijk de dag afgesloten met een kookworkshop. Er werden vijf gerechten gemaakt, wat zeker mocht smaken. Na het diner heeft onze special guest Jeremy traditiegetrouw de lachspieren van iedereen nog even getraind door ons mee te nemen in, hoe in zijn verbeelding de ideale Promi Fissa eruit ziet. Het weekend was natuurlijk niet compleet zonder een duet in de karaokebar!

Zondag is iedereen heelhuids weer naar huis gevlogen! Wij kijken terug op een heel geslaagd weekend, nogmaals dank aan het organisatie team en de partners voor het faciliteren en mogelijk maken van dit geslaagde weekend!

Over de auteur

sveenstra administrator

Geef een reactie