Nieuws

Promi opent 2e locatie!

Bij Promi zijn wij in de feeststemming deze maand met het behalen van een prachtige mijlpaal: Promi heeft een nieuwe locatie in Geldermalsen geopend.

Meer lezen

Training Projectmanagement

Promi is gevraagd om een training projectmanagement te ontwikkelen en te verzorgen voor de trainees van High Select.

Lees meer

Promi: Zo kan het ook

Attitude, gedrag en samenwerking bepalen in belangrijke mate het succes van projecten. Promi selecteert projectprofessionals op gedragskenmerken (DNA)  en heeft de focus op ontwikkeling en groei in gedrag  (onze kernwaarden).

Lees meer

Visie op vitaliteit

Promi ziet dat vitaliteit een steeds belangrijker thema wordt voor organisaties. Één van de doelen van Promi voor 2021 is een visie op vitaliteit ontwikkelen.

Lees meer

Foutencultuur

Promi heeft meegewerkt aan een onderzoek voor een afstudeerscriptie. Het onderzoek stond in het teken van: Foutencultuur binnen een Project Based Organization. Wij delen graag een samenvatting.

Lees meer

Promi Fissa 2.0 – Budapest

Een uitje met onze collega’s, ook wel genoemd: Promi Fissa 2.0. Tijdens een weekend weg heeft (bijna) het hele team cultuur, samenwerking en gezelligheid beleefd in Budapest. Een korte samenvatting lees je hier.

Lees meer

Promikaart

Promi stelt graag haar professionals voor op een visuele manier. De Promi-kaart laat o.a. zien welke certificaten, rollen & skills de professional bezit en in welke branches hij/zij werkzaam is (geweest). Een verkort en hip CV!

Meer lezen

SIAM (Service Integration and Management) bij ASICS Europe

SIAM is een andere manier van kijken naar outsourcing, een methodiek om samenwerking tussen meerdere interne en externe dienstverleners te stimuleren.

Lees meer

Studie opdracht, thema: burnout

Lianne doet voor haar opleiding als verpleegkundige een onderzoek naar burn-out. Vanuit dit onderzoek hebben alle collega’s van Promi een vragenlijst ingevuld. De gegevens zijn anoniem verwerkt en samen met een literatuur onderzoek zijn de resultaten gepresenteerd.

Lees meer

MakeITwork – HVA

Promi heeft deelgenomen aan de werkgeversmarkt van de Hogeschool van Amsterdam, Make IT Work, in juni 2019. Wij zijn in gesprek geweest met door HvA geselecteerde professionals die zich, na een omscholingstraject, bij Promi verder willen ontwikkelen.

Lees meer

Presentatie BINDT – talent van nu voor later

Mike Vermeij en Susanne Veenstra hebben donderdag 16 mei op het netwerkevent Bindt (voorheen Steenbok) een presentatie gegeven over Promi. Het thema voor de presentatie was; talent van nu voor later.

Lees meer

Sportevenement Promi

Promi organiseert jaarlijks een sportevenement waar alle collega’s en hun partners voor uitgenodigd zijn. Dit jaar heeft het organisatiecomité, bestaande uit Jeremy en Susanne, het programma verzorgd.

Meer lezen

Promi fissa 1.0 – teambuilding

Voor het eerst in de geschiedenis van Promi hadden wij een teamuitje met overnachting. Het organisatiecomité (Daniel, Raimon en Judith) heeft het groots aangepakt. Voor alle collega’s was alleen de datum bekend, op de dag zelf werd de bestemming gedeeld.

Lees meer

Evenement 2017

Op 12 oktober 2017 vond het evenement “De bomen, het bos en de mensen” van Promi plaats in Loetje’s Garage te Amstelveen.

Het evenement bestond uit twee delen, namelijk een presentatie van Promi en een presentatie van Daniella Balabanova.

Meer lezen

Playing field

Het is een trend in projecten dat er een scala aan (nieuwe) functies ontstaat die elkaar overlappen en vooral tijdens transities van methoden moeilijk en niet eenduidig te definiëren zijn.

Meer lezen

Evenement 2015: Eenvoud in Essentie

Promi BV heeft tijdens het evenement ‘Eenvoud in essentie’ een aanpak gepresenteerd over inzicht in de essentie van Project Portfolio Management.

Meer lezen

Grip op projecten

In de aanloop naar ons evenement in 2015: Eenvoud in Essentie, hebben wij onderzoek gedaan naar project portfolio management.

Meer lezen